Uspešno realizovan peti po redu USF Gaming fair

Unija studenata FON-a je ove godine organizovala peti po redu projekat USF Gaming Fair – powered by Gigatron.

Tokom prva dva dana projekta, 5. i 6. marta, održan je humanitarni gejming turnir na četiri lokacije Game Pub igraonica. Takmičari su se nadmetali u najpopularnijim igricama današnjice – LoL (5v5 i 1v1), FIFA 21, NBA 2k21 i CS:GO.

Edukativni deo projekta je organizovan u online formatu 20. marta, pod sloganom „Sa Gejmingom na TI”. Delegati, kojih je ove godine bilo 80, su prisustvali predavanjima eminentnih ličnosti iz gejming industrije.

Prvi segment je bio panel diskusija, čiji su učesnici bili Aleksandar Trudić, Nemanja Đorđević i Uroš Banješević. Nakon diskusije usledila je radionica Danice Manojlović na temu „Krizni marketing u gejming industriji”. Treći segment edukativnog dela projekta održao je Branislav Pantić u formi radionice na temu „Character modeling for games”. Završnu radionicu održali su Dalibor Bekerević i Ana Krstajić, na temu „Muzika u video igrama”.

Zahvaljujući kotizacijama koje su takmičari uplaćivali, prikupljeno je 142.830 dinara, a sav prihod je uplaćen na račun udruženja NURDOR.

Zahvaljujemo se svim takmičarima, delegatima, partnerima projekta i celom organizacionom timu, koji su svojim udelom ovogodišnji USF Gaming Fair učinili potpunim.

Povezane vesti

ZAŠTO DIGITALNI MARKETING?

Od davne 1991. godine, kada je Tim Berners-Lee osnovao World Wide Web (WWW), prošle su čak tri decenije. Najveći događaj, koji je uzdrmao temelje marketinga i naterao prodavce da promene...

Prijave za peti po redu USF Gaming fair su otvorene!

Unija studenata FON-a organizuje peti po redu USF GAMING FAIR. Humanitarni gejming turnir održaće se 5. i 6. marta u igraonicama Game Pub-a, dok će se 7. marta održati edukativni...

Uspešno realizovan FON Quiz vol.4

U sredu, 16. decembra, preko YouTube platforme održan je četvrti po redu ,,FON QUIZ” u saradnji sa organizacijom “PAB KVIZ”. Na samom projektu učestvovale su 43 ekipe koje su se...