MODA I IGRICE:

Poznati brend LYLE&SCOTT partner Humanitarnog gejming turnira

Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „USF Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko trista pasioniranih ljubitelja video igara odmerilo snage na virtuelnom gejming terenu.

U Lyle&Scott komadima iz nove kolekcije nastupio je tim koji je predvodio poznati jutjuber Danilo Badnjar Čoda, a prepoznatljive žuto-crne boje Lyle tima branili su i Miloš Šarić, Danilo Đurović, Mihailo Đurović i Nemanja Šćepanović.

Turnir je i ove godine imao humanitarni karakter, a prikupljena sredstva donirana su šestočlanoj, ekonomski ugroženoj porodici Pavlov iz Inđije. Kao i svake godine, turnir je bio u organizaciji Unije studenata FON-a.

Modna marka koju često nose slavne ličnosti kao što su Tom Hardy i David Beckham, nastala je pre 149 godina i tokom svoje bogate istorije sarađivala je sa legendarnim kreatorima poput Christiana Diora.

Od prošle sezone, globalne kampanje brenda postale su platforma za afirmaciju mladih talentovanih ljudi iz oblasti sporta, umetnosti i IT-ja. 

Brend Lyle&Scott dostupan je u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends, kao i na fashionandfriends.com online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Povezane vesti

Ovu godinu završavamo još jednim uspešnim projektom!

Jubilarno peto po redu Humanitarno Stand Up veče uspešno je održano 19. oktobra u pozorištu “Akademija 28”. Unija Studenata FON-a je projekat realizovala u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Pomoć Srpskoj...

Uspešno realizovan peti po redu Humanitarni sportski turnir!

Unija studenata FON-a uspešno je realizovala peti po redu Humanitarni sportski turnir, pod pokroviteljstvom kompanije Meridian i pridružila se humanitarnoj akciji fondacije ,,Srbi za Srbe” za pomoć osmočlanoj porodici Lazarević....

Uspešno realizovan Yard Sale 2021.

U saradnji sa jednom od najuspešnijih advertajzing agencija ,,Ovation BBDO”, po treći put organizovali smo Yard Sale. Projekat je održan 15,16 i 22. maja u online formatu. Yard Sale je...