Humanitarno Stand Up veče 2021

Jubilarno peto po redu Humanitarno Stand Up veče uspešno je održano 19. oktobra u pozorištu “Akademija 28”.

Unija Studenata FON-a je projekat realizovala u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Pomoć Srpskoj Deci”, za koju je donirana suma od 115.195 RSD. Prikupljen novac biće prosleđen onima kojima je to najpotrebnije, a to su tri najugroženije porodice – porodica Ratković, Trajković i Apostolović.

Humanitarno Stand Up veče je projekat koji se održava od samog osnivanja organizacije. On okuplja ljude u večeri smeha, humanosti i pozitivne energije. Za humor i dobru zabavu ove godine bili su zaduženi proslavljeni komičari srpske stand up scene: Srđan Jovanović, Aleksandar Perišić, Dušan Varničić i Nemanja Živanović.

U “Akademiju 28” pristiglo je 250 posetilaca, koji su uživali u nastupima poznatih komičara. Velika sala pozorišta bila je ispunjena smehom puna 2 sata, a na kraju programa su mogli da učestvuju u nagradnoj igri za koju je pripremljeno preko 25 raznovrsnih nagrada.

Zahvaljujemo se svim posetiocima, komičarima, partnerima i članovima organizacionog tima koji su ovo veče učinili čarobnim!

Galerija

FONDACIJA

Godišnji partneri

Prijatelji projekta

Naturalni partneri

Medijski partneri

TIM KOORDINATORA

Anja Božić

Koordinator projekta

Aleksandra
Đokić

Koordinator tima za odnose sa javnošću

Ana
Jovanović

Koordinator tima za korporativne odnose

Damjan
Kostić

Koordinator tima za međuljudske odnose

Uroš
Marković

Koordinator tima za informacione tehnologije

Žarko
Ivin

Koordinator tima za logistiku

Zapratite nas na društvenim mrežama