YARD SALE 2022

Unija studenata FON-a ove godine organizuje 4. po redu projekat Yard Sale! Održaće se 28, 29. maja u Karbonu i 4. juna na Fakultetu organizacionih nauka. Postoji mogućnost online praćenja putem stream-a!

Ovogodišnja tema je EMPLOYER BRANDING. Definiše se kao strategija pozicioniranja kompanije kao poželjnog poslodavca, gde glavni cilj predstavlja privlačenje najkompetentnijih kadrova za rad u kompaniji i povećanje zadovoljstva zaposlenih u njoj.

Generalni partneri ovogodišnjeg Yard Sale-a su kompanije NIS i Shoppster, koje će učesnicima zadati studiju slučaja, a pobednici će dobiti prakse u ovim kompanijama!

Projekat se sastoji iz dva dela:

Yard Education

(28 – 29. maj)

Prilika da učestvujete u predavanjima i radionicama od strane najeminentnijh stručnjaka i otkrijete tajne dobrog employer branding-a. Ukoliko se odlučite za rešavanje studije slučaja, 29. maja će vam ista biti dostavljena i imaćete pet dana da osmislite najbolje rešenje i osvojite praksu u kompanijama NIS ili Shoppster!

Yard Connection

(4. jun)

Dan rezervisan za odbranu rešenja studije slučaja. Uporedo sa odbranama, svi koji se prijave za ovaj deo imaće mogućnost da se upoznaju i popričaju sa predstavnicima raznih kompanija koje su prijatelji ovog projekta. Možete ih pitati sve što vas zanima o njihovom poslovanju, ostaviti svoj CV i napraviti prvi korak prema budućoj karijeri.

GENERALNI PARTNERI

PRIJATELJI PROJEKTA

NATURALNI PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI

predavači

Katarina Šonjić
Upoznaj Employer Branding: osnove, EVP i komunikacijsku strategiju

Katarina (nekima poznata kao Kat on coffee) je Employer Branding konsultantkinja i tekvondo trener. Veruje da je okupljanje ljudi i deljenje znanja pravi način da zajedno svi napredujemo, zbog čega aktivno volontira u dve organizacije i deli svoje znanje sa mladima. Osnivačica je HR Kutak zajednice koja osnažuje HR zajednicu i pokrenula je Empple festival koji pruža priliku svima da se upoznaju sa employer branding-om. Svoje misli i savete deli na blogu katoncoffee.com

 

Marko Vidović
Interne komunikacije u službi Employer Branding-a

Marko Vidović više od 10 godina bavi različitim aspektima komunikacija – korporativne komunikacije, digital i odnosi s javnošču, a poslednih 5 godina fokusiran je na brendiranje poslodavca i interne komunikacije. Iskustvo je stekao radeći u kompanijama Delta Holding, Sport Vision Group, Enjoy.ing i Engineering Software Lab. Marko je i profesionalni edukator u oblasti brendiranja poslodavca.

 

Dunja Funduk
Top employer

Dunja Funduk je master komunikologije, a njen karijerni put kretao se od novinarstva do marketinga u poslednjih 7 godina. Brendingom se intenzivno bavi u poslednje četiri godine, od kojih dve brendiranjem poslodavaca. U Playrix RS-u koncentrisana je na građenje stabilnog jezika brenda, i interno i eksterno. Digitalni marketing i kampanje za društvene mreže su joj fokus interesovanja, a još uvek je jako zainteresovana za razvijanje svih vidova komunikacije.

 

Đorđe Maričić
Whole Brain Thinking

Đorđe je visoko motivisani preduzetnik i trener sa iskustvom u obuci malih i velikih grupa u različitim industrijama. Ostvario je uspeh u korišćenju obrazovnih teorija i metodologija za dizajniranje, razvoj i pružanje programa obuke koji ubrzavaju performanse i profitabilnost. Kreirao je i sproveo na desetine razvojnih programa u EMEA i SAD, radeći sa vrhunskim menadžerima, timovima i liderima sa posebnim fokusom na komunikaciju. “Trenutak je sve. Prepoznati taj trenutak je ključ uspeha. A ključ je u nama, u našem razumevanju sebe.”

 

Ana Jeličić
Design thinking

Ana Jeličić je sertifikovani Design Thinking facilitator sa dugom istorijom rada u oblasti ljudskih resursa. Svoje profesionalno iskustvo sticala je u HR agencijama, gde je radila prvo na poslovima regrutacije i selekcije, a potom i na pružanju dodatnih usluga u oblasti HR. Osnivač je HR Design agencije čiji su fokus mala i srednja preduzeća koja vodi u procesu formiranja strategije vezane za regrutaciju, edukaciju zaposlenih i razvoj radne organizacije. Njena misija je da se svi procesi unutar ljudskih resursa kreiraju ili unaprede primenom design thinking metodologije. Jedan od pokretača Inside konferencije.

 

tim koordinatora

Ana Jovanović

KOORDINATOR PROJEKTA

Teodora Jovanović

KOORDINATOR PROJEKTA

Mina
Savić

KOORDINATOR TIMA ZA MEĐULJUDSKE ODNOSE

Sofija
Milijanović

KOORDINATOR TIMA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Aleksa
Arsić

KOORDINATOR TIMA ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE I DIZAJN

Kaja
Janjušević

KOORDINATOR TIMA ZA LOGISTIKU

Magdalena
Katić

KOORDINATOR TIMA ZA KORPORATIVNE I AKADEMSKE ODNOSE

GALERIJA

Zapratite nas na društvenim mrežama