HUMANITARNI SPORTSKI TURNIR 2022

 

I ove godine, Unija studenata FON-a je organizovala šesti po redu Humanitarni sportski turnir sarađujuci sa generalnim partnerom projekta, kompanijom Soccer BET i fondacijom Novak Ðokovic kojoj su prosleđena sva novčana sredstva prikupljena na projektu.

Humanitarni sportski turnir je projekat koji okuplja pretežno studente koji žele da se takmiče, druže i istovremeno pomažu onima kojima je to najpotrebnije. Ada Ciganlija je već drugu godinu za redom bila domaćin našeg projekta koji se održao 10. i 11. septembra na sportskim terenima na Adi. Ovogodišnji HST je postao rekordan s obzirom da se čak 450 ucesnika takmičilo u 6 sportova među kojima su futsal, basket, odbojka, tenis, stoni tenis i od ove godine šah. Takođe, još jedan rekord je postavljen, a to je suma prikupljenog novca koja doseže cifru od 212.550 dinara. Na realizaciji projekta je učestvovalo 53 člana organizacionog tima.

U sklopu projekta, organizovano je tradicionalno šutiranje trojki u kom je učestvovalo preko 80 takmičara.

Naši finansijski partneri su se postarali da organizacija projekta bude znatno lakša i ovom prilikom se zahvaljujemo kompanijama Elixir Group, Samsung i Lukowa. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo našem godišnjem partneru, kompaniji Yettel koja nas je podržala i na ovom projektu.

Izuzetno nam je drago što su učesnici pokazali fer plej, razumevanje i humanost jer bez njih HST ne bi izgledao ovako kako je izgledao. Vidimo se sledeće godine u još većem broju!

GALERIJA

GENERALNI PARTNER

FONDACIJA

GODIŠNJI PARTNERI

FINANSIJSKI PARTNERI

NAGRADNI PARTNERI 1/2

NAGRADNI PARTNERI 2/2

NATURALNI PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI 1/2

MEDIJSKI PARTNERI 2/2

TIM KOORDINATORA

EMILIJA ŽIVKOVIĆ

Koordinator projekta

MARIJA RADIĆ

Koordinator projekta

Teodora
Živanović

Koordinator tima za odnose s javnošću

Teodora
Vukašinović

Koordinator tima za korporativne i akademske odnose

Marta
Bojović

Koordinator tima za međuljudske odnose

Iva
Bogićević

Koordinator tima za informacione tehnologije i dizajn

Nemanja
Vuković

Koordinator tima za logistiku


Zapratite nas na društvenim mrežama