HUMANITARNI SPORTSKI TURNIR POWERED BY SOCCER

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, i ove godine  organizuje šesti po redu „Humanitarni sportski turnir“ koji  će se održati 10. i 11. septembra na sportskim terenima na Adi Ciganliji.

,,Humanitarni sportski turnir” je projekat koji za cilj ima da kroz sport, takmičarski duh i zabavu proširi svest o značaju humanosti.. Pozitivna energija, dobro raspoloženje i osmeh čine ovaj projekat nezaboravnim iskustvom. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen u humanitarne svrhe na račun Fondacije Novak Đoković. Fondacija Novak Đoković je organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. 

Projekat je koncipiran na dvodnevnom turniru na kojem se timovi i takmičari mogu nadmetati u futsalu, basketu, odbojci, tenisu, stonom tenisu i od ove godine, novoj disciplini, šahu. Kao završnica turnira biće dodela nagrada za najbolje takmičare koju su obezbedili naši partneri. Važnost ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogućili njegovu uspešnu realizaciju.

Projekat ,,Humanitarni sportski turnir ” jedan je od najznačajnijih projekata Unije studenata FON-a. Otvoren je za sve one koji žele da kroz fer plej igru pokažu svoje veštine i sposobnosti u sportu, kao i za one koji žele da podrže humanitarni karakter projekta. Uz sve to je zagarantovana dobra atmosfera koja ovaj turnir izdvaja od drugih.

Pozivamo vas da pozovete prijatelje, izaberete sport i prijavite se na linku ispod:

GENERALNI PARTNER

Zapratite nas na društvenim mrežama