USF Gaming fair 2022 powered by Digital Arrow

Sajam gejming industrije

Sajam gejming industrije će se održati u novom formatu i delegati će imati priliku da posete štandove nekih od najvećih kompanija iz različitih sfera gejming industrije i sazanju sve što ih interesuje iz prve ruke. U sklopu sajma, održaće se 5 predavanja na teme koje su svakom ljubitelju ove branše zanimljive i inspirativne. Tokom čitavog dana, učesnici će moći da se opuste i zabave u chill zoni. Sajam je otvorenog tipa i svako će moći da poseti svaki štand kao i da prisustvuje svim predavanjima.

20. mart
10:00 – 18:00
Dorcol Platz

AGENDA

Učesnici sajma

PREDAVANJA

General level design workflow and procedural tools

Digital Arrow je kompanija koja se već duži niz godina bavi izradom i razvojem visoko kvalitetnih video igara koje se mogu igrati na različitim platformama. Održaće predavanje na temu “General level design workflow and procedural tools” koje može predstavljati početak interesovanja učesnicima koji žele da saznaju nešto više o levelingu odnosno dizajniranju levela kao i alatima koji se najčešće koriste. Delegati koji imaju sklonsti ka ovoj branši gejming industrije će zaista imati šta da čuju i nauče.

Jedan dan u gejmingu

Playstudios predstavlja jednog od lidera u oblasti social gaming-a i poseduje 5 igara koje dnevno igra preko milion ljudi. Zaista bogata istorija krasi ovu kompaniju koja će na našem projektu održati predavanje na temu “Jedan dan u gejmingu”. Ljubica Rančić će biti ta koja će delegatima približiti kako to izgleda raditi u gejming kompaniji i šta sve čini svakodnevnicu njoj i njenim kolegama. S obzirom da je ona UI/UX dizajner, moći ćete da čujete nešto više o samoj profesiji dizajnera.

NFT u gejmingu

NFT kao jedna od najpopularnijih pojava u online svetu, ali i u gejmingu će se takođe naći kao tema na našem sajmu gejming industrije. Tačnije, “NFT u gejmingu”, će biti tema predavanja koje će održati Ranko Trifković koji je kroz svoju bogatu karijeru Narative i Game Designer-a uspeo čak da se bavi temom NFT-a. Imaćete priliku da saznate kako funkcioniše sam NFT, bliže se upoznate sa time šta su ustvari ti tokeni i kako se oni koriste u gejming industriji.

Hipernet i gejming
Yettel je moderan digitalni brend PPF Telekom Grupe. Pruža digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans. Prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji, a 2021. godine lansiran je Hipernet sa najboljim internetom i digitalnom televizijom za celo domaćinstvo.
Nataša Levićanin i Marko Bugarinović pričaće na temu “Hipernet i gejming” i dati odgovor – Kako telco može da doprinese gaming zajednici i razvoju gaming industrije u Srbiji?
Mobile games marketing

Marko Dimitrijević je veliki zaljubljenik u IT tehnologije i trenutno radi na poziciji direktora marketinga u gejming kompaniji Sozap. U gejming industriji, marketing je veoma popularno zanimanje i kao takvo, neophodno je za uspeh video igre. Na predavanju “Mobile games marketing” imaćete priliku da čujete šta se to krije iza i kako izgleda marketing za video igre na mobilnim telefonima.

Ukoliko želite, možete nam ostaviti svoj CV koji ćemo dalje proslediti kompanijama sa kojima sarađujemo. Takođe, ako ste zainteresovani da dobijete detaljnije informacije, kao i kompletnu agendu predavanja, možete nam ostaviti svoje podatke klikom na dugme ispod.

Zapratite nas na društvenim mrežama