Prijave za organizacioni tim su otvorene

Ukoliko si kreativna osoba, ambiciozna, timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i radiš na sebi i ako misliš da si spreman da budeš deo našeg velikog tima prijavi se!
Možeš da se prijaviš za jedan od pet sektora a to su:

PR tim se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. Kreira marketing strategiju projekata, piše saopštenja za medije i komunicira sa medijskim partnerima. Zajedno sa IT timom osmišljava promotivni material i vizuelni identitet.
HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, njihovim rezultatima, vrši regrutaciju novih članova, bira delegate na projektima, kroz evaluacije se trude da poboljšaju kohezivnost organizacije. Najzanimljiviji zadatak jeste organizovanje timbildinga.
CR tim zadužen je za kreiranje strategije prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa kompanijama, državnim institucijama kako bi obezbedio sponzorstva.
IT tim je zaslužan za dizajn svih objava na društvenim mrežama, promotivnih materijala kao i sajta Unije studenata FON-a. U saradnji sa PR timom kreira vizuelni identitet organizacije i projekata.
EVENT tim planira sve aktivnosti, obezbeđuje prostor, realizuje fizičku promociju svih projekata. Izrađuje logistički plan i najaktivniji je na samom projektu.

Povezane vesti

Prijave za peti po redu USF Gaming fair su otvorene!

Unija studenata FON-a organizuje peti po redu USF GAMING FAIR. Humanitarni gejming turnir održaće se 5. i 6. marta u igraonicama Game Pub-a, dok će se 7. marta održati edukativni...

Uspešno realizovan FON Quiz vol.4

U sredu, 16. decembra, preko YouTube platforme održan je četvrti po redu ,,FON QUIZ” u saradnji sa organizacijom “PAB KVIZ”. Na samom projektu učestvovale su 43 ekipe koje su se...

Prijave za četvrti po redu FON QUIZ su otvorene!

Unija studenata FON-a u saradnji sa organizacijom Pabkviz.rs organizuje, četvrti po redu, FON QUIZ koji se održava 16. decembra 2020. preko YouTube platforme. FON QUIZ predstavlja jedan od najveselijih projekata...