Prijave za organizacioni tim su otvorene

Ukoliko si kreativna osoba, ambiciozna, timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i radiš na sebi i ako misliš da si spreman da budeš deo našeg velikog tima prijavi se!
Možeš da se prijaviš za jedan od pet sektora a to su:

PR tim se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. Kreira marketing strategiju projekata, piše saopštenja za medije i komunicira sa medijskim partnerima. Zajedno sa IT timom osmišljava promotivni material i vizuelni identitet.
HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, njihovim rezultatima, vrši regrutaciju novih članova, bira delegate na projektima, kroz evaluacije se trude da poboljšaju kohezivnost organizacije. Najzanimljiviji zadatak jeste organizovanje timbildinga.
CR tim zadužen je za kreiranje strategije prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa kompanijama, državnim institucijama kako bi obezbedio sponzorstva.
IT tim je zaslužan za dizajn svih objava na društvenim mrežama, promotivnih materijala kao i sajta Unije studenata FON-a. U saradnji sa PR timom kreira vizuelni identitet organizacije i projekata.
EVENT tim planira sve aktivnosti, obezbeđuje prostor, realizuje fizičku promociju svih projekata. Izrađuje logistički plan i najaktivniji je na samom projektu.

Povezane vesti

ZAŠTO DIGITALNI MARKETING?

Od davne 1991. godine, kada je Tim Berners-Lee osnovao World Wide Web (WWW), prošle su čak tri decenije. Najveći događaj, koji je uzdrmao temelje marketinga i naterao prodavce da promene...

Uspešno realizovan peti po redu USF Gaming fair

Unija studenata FON-a je ove godine organizovala peti po redu projekat USF Gaming Fair – powered by Gigatron. Tokom prva dva dana projekta, 5. i 6. marta, održan je humanitarni gejming turnir na četiri...

Prijave za peti po redu USF Gaming fair su otvorene!

Unija studenata FON-a organizuje peti po redu USF GAMING FAIR. Humanitarni gejming turnir održaće se 5. i 6. marta u igraonicama Game Pub-a, dok će se 7. marta održati edukativni...