Uspešno realizovan Yard Sale 2021.

U saradnji sa jednom od najuspešnijih advertajzing agencija ,,Ovation BBDO”, po treći put organizovali smo Yard Sale. Projekat je održan 15,16 i 22. maja u online formatu.

Yard Sale je projekat edukativnog i takmičarskog karaktera, koji za cilj ima da unapredi sposobnosti prodaje, upozna sa kompanijama i pruži osnovno znanje u prezentovanju ideja. Ovogodišnja tema je bila digitalni marketing, koji predstavlja najrasprostranjeniji način moderne promocije putem interneta. Studenti au ove godine učestvovali u različitim predavanjima i radionicama tokom kojih su mogli da usavrše veštine prodaje, nauče kako se rešava studija slučaja, kao i šta je potrebno za optimizaciju jednog sajta.

15. i 16. maj – učesnici su imali priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima i radionicama, koje su držali predstavnici različitih kompanija, kao i predstavnik ,,Ovation BBDO”. Takođe, drugog dana projekta, predstavljena im je studija slučaja koju je zadala kompanija ,,Tuborg”, za koju su imali 6 dana da u timu osmisle rešenje i način na koji će ga predstaviti.

22. maj – bio je rezervisan za prezentovanje rešenja i proglašenje pobedika, a naš generalni partner, kompanija ,,Ovation BBDO”, pobedničkom timu obezbedila je četiri prakse i tako pružila šansu mladim ljudima da se usavršavaju za budući rad.

Za sve dodatne informacije možete posetiti stranicu projekta:

Zahvaljujemo se svim takmičarima, delegatima, partnerima projekta i celom organizacionom timu, koji su svojim udelom ovogodišnji Yard Sale učinili potpunim.

Povezane vesti

MODA I IGRICE:

Poznati brend LYLE&SCOTT partner Humanitarnog gejming turnira Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „USF Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko trista...

Ovu godinu završavamo još jednim uspešnim projektom!

Jubilarno peto po redu Humanitarno Stand Up veče uspešno je održano 19. oktobra u pozorištu “Akademija 28”. Unija Studenata FON-a je projekat realizovala u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Pomoć Srpskoj...

Uspešno realizovan peti po redu Humanitarni sportski turnir!

Unija studenata FON-a uspešno je realizovala peti po redu Humanitarni sportski turnir, pod pokroviteljstvom kompanije Meridian i pridružila se humanitarnoj akciji fondacije ,,Srbi za Srbe” za pomoć osmočlanoj porodici Lazarević....