Uspešno realizovan peti po redu USF Gaming fair

Unija studenata FON-a je ove godine organizovala peti po redu projekat USF Gaming Fair – powered by Gigatron.

Tokom prva dva dana projekta, 5. i 6. marta, održan je humanitarni gejming turnir na četiri lokacije Game Pub igraonica. Takmičari su se nadmetali u najpopularnijim igricama današnjice – LoL (5v5 i 1v1), FIFA 21, NBA 2k21 i CS:GO.

Edukativni deo projekta je organizovan u online formatu 20. marta, pod sloganom „Sa Gejmingom na TI”. Delegati, kojih je ove godine bilo 80, su prisustvali predavanjima eminentnih ličnosti iz gejming industrije.

Prvi segment je bio panel diskusija, čiji su učesnici bili Aleksandar Trudić, Nemanja Đorđević i Uroš Banješević. Nakon diskusije usledila je radionica Danice Manojlović na temu „Krizni marketing u gejming industriji”. Treći segment edukativnog dela projekta održao je Branislav Pantić u formi radionice na temu „Character modeling for games”. Završnu radionicu održali su Dalibor Bekerević i Ana Krstajić, na temu „Muzika u video igrama”.

Zahvaljujući kotizacijama koje su takmičari uplaćivali, prikupljeno je 142.830 dinara, a sav prihod je uplaćen na račun udruženja NURDOR.

Zahvaljujemo se svim takmičarima, delegatima, partnerima projekta i celom organizacionom timu, koji su svojim udelom ovogodišnji USF Gaming Fair učinili potpunim.

Povezane vesti

MODA I IGRICE:

Poznati brend LYLE&SCOTT partner Humanitarnog gejming turnira Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „USF Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko trista...

Ovu godinu završavamo još jednim uspešnim projektom!

Jubilarno peto po redu Humanitarno Stand Up veče uspešno je održano 19. oktobra u pozorištu “Akademija 28”. Unija Studenata FON-a je projekat realizovala u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Pomoć Srpskoj...

Uspešno realizovan peti po redu Humanitarni sportski turnir!

Unija studenata FON-a uspešno je realizovala peti po redu Humanitarni sportski turnir, pod pokroviteljstvom kompanije Meridian i pridružila se humanitarnoj akciji fondacije ,,Srbi za Srbe” za pomoć osmočlanoj porodici Lazarević....