Timovi

Tim za informacione tehnologije i dizajn

IT&Dizajn tim

Tim koji je zadužen za dizajn svih objava, promotivnih materijala, kao i sajta Unije studenata FON-a.

Naš IT tim ažurira i razvija sajt organizacije, pruža tehničku podršku na svim događajima, kreira vizuelni identitet organizacije i projekata i sarađuje sa PR timom u izradi promotivnih materijala. 

Uvek za svojim računarima, u toku sa poslednjim trendovima grafičkog i web dizajna, članovi IT tima su zaslužni za crveni vizuelni identitet Unije.

Tim za međuljudske odnose

HR tim

Tim koji je zadužen za timbilding i timbonding organizacije.

Naš HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, individualno i timski, njihovim rezultatima i sposobnostima, vrši regrutaciju novih članova i selekciju delegata na projektima i, ono najzabavnije, organizuje timbildinge za ceo organizacioni tim. 

Komunikativne osobe, osobe pune empatije i timskog duha čine HR tim Unije posebnim.

Tim za logistiku

Logistika

Tim koji je najaktivniji na samom projektu i trudi se da sve prođe u najboljem redu na svakom događaju u okviru organizacije.

Naš tim za logistiku planira i realizuje sve aktivnosti na projektima, obezbeđuje prostore za projekte, promocije, radionice i sastanke, pribavlja i raspoređuje potrebne materijale.

Vredni članovi logistike, sa organizacionim veštinama na zavidnom nivou, uvek su tu da zablistaju na samim danima projekta.

Tim za odnose s javnošću

PR tim

Tim koji se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. 

Naš PR tim kreira marketing strategiju projekata i čitave organizacije, piše saopštenja i pozive za medije, komunicira sa medijima, aktivno održava i ažurira profile projekata i organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin) i sajtu, osmišljava promotivni materijal u saradnji sa IT timom. 

Sjajan PR tim Unije čine kreativne i komunikativna osobe, spremne da preuzmu inicijativu i bez straha od javnog nastupa.

Tim za korporativne i akademske odnose

CR&AR tim

Tim zaslužan za sva sklopljena partnerstva Unije studenata FON-a sa mnogobrojnim kompanijama, državnim institucijama i organizacijama.

Naš CR tim kreira strategiju prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa državnim institucijama i kompanijama, kako bi obezbedio finansijska i naturalna sponzorstva, kreira sponzorske ponude i komunicira sa potencijalnim predavačima. 

Za tim sa korporativne odnose važi da imaju najbolje pregovaračke veštine, lako te ubede u svoju ideju i ne možeš da im kažeš “ne”.