Timovi

Tim za informacione tehnologije i dizajn

IT&Dizajn tim

Tim koji je zadužen za dizajn svih objava, promotivnih materijala, kao i sajta Unije studenata FON-a.

Naš IT tim ažurira i razvija sajt organizacije, pruža tehničku podršku na svim događajima, kreira vizuelni identitet organizacije i projekata i sarađuje sa PR timom u izradi promotivnih materijala. 

Uvek za svojim računarima, u toku sa poslednjim trendovima grafičkog i web dizajna, članovi IT tima su zaslužni za crveni vizuelni identitet Unije.

Tim za međuljudske odnose

HR tim

Tim koji je zadužen za timbilding i timbonding organizacije.

Naš HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, individualno i timski, njihovim rezultatima i sposobnostima, vrši regrutaciju novih članova i selekciju delegata na projektima i, ono najzabavnije, organizuje timbildinge za ceo organizacioni tim. 

Komunikativne osobe, osobe pune empatije i timskog duha čine HR tim Unije posebnim.

Tim za logistiku

Logistika

Tim koji je najaktivniji na samom projektu i trudi se da sve prođe u najboljem redu na svakom događaju u okviru organizacije.

Naš tim za logistiku planira i realizuje sve aktivnosti na projektima, obezbeđuje prostore za projekte, promocije, radionice i sastanke, pribavlja i raspoređuje potrebne materijale.

Vredni članovi logistike, sa organizacionim veštinama na zavidnom nivou, uvek su tu da zablistaju na samim danima projekta.

Tim za odnose sa javnošću

PR tim

Tim koji se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. 

Naš PR tim kreira marketing strategiju projekata i čitave organizacije, piše saopštenja i pozive za medije, komunicira sa medijima, aktivno održava i ažurira profile projekata i organizacije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin) i sajtu, osmišljava promotivni materijal u saradnji sa IT timom. 

Sjajan PR tim Unije čine kreativne i komunikativna osobe, spremne da preuzmu inicijativu i bez straha od javnog nastupa.

Tim za korporativne i akademske odnose

CR&AR tim

Tim zaslužan za sva sklopljena partnerstva Unije studenata FON-a sa mnogobrojnim kompanijama, državnim institucijama i organizacijama.

Naš CR tim kreira strategiju prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa državnim institucijama i kompanijama, kako bi obezbedio finansijska i naturalna sponzorstva, kreira sponzorske ponude i komunicira sa potencijalnim predavačima. 

Za tim sa korporativne odnose važi da imaju najbolje pregovaračke veštine, lako te ubede u svoju ideju i ne možeš da im kažeš “ne”.