Timovi

Tim za informacione tehnologije i dizajn

IT&Dizajn tim

Iza ekrana računara, kriju se nosioci crvenog vizuelnog identiteta Unije. Tim koji je zadužen za kreiranje svih objava i promotivnih materijala je upravo tim za IT&Dizajn!

Ova grupa kreativaca zajedno sa PR timom marljivo radi na promociji organizacije i njenih projekata. Uz svoje omiljene alate, poput Adobe programa, oni stvaraju čuda.

Osim što su vešti u dizajnu, naši IT-evci pružaju tehničku podršku na svim projektima kako bi oni protekli što lepše i lakše!

Tim za međuljudske odnose

HR tim

Njihova uloga uključuje vođenje računa o timskom i individualnom napretku, selekciju novih članova i organizaciju timbildinga sa najboljom atmosferom! Kroz svoj rad članovi ovog tima stvaraju toplinu i osećaj pripadnosti, čineći organizaciju mestom gde se svaki član ne samo razvija, već se i oseća kao deo velike porodice.

Sjajne osobe iz HR-a, pune empatije i ljubavi prema timskom radu, čine taj tim posebnim.

Tim za logistiku

Logistika

Ovaj vredni tim je srce organizacije kada je reč o realizaciji projekata. Vodeći brigu o svakom detalju, naš tim za logistiku je tu da se postara da sve ide glatko na svakom događaju u okviru organizacije.

Njihova uloga je da obezbede idealne prostore za projekte i promocije, kao i da planiraju i sprovode aktivnosti na danima projekta. Osim što su odgovorni za koordinaciju, imaju zadatak i da pribave i rasporede sve potrebne materijale.

Tim za odnose s javnošću

PR tim

Zaduženja ovog tima su bazirana na osmišljavanju vizuelnog identiteta organizacije i njenoj promociji na društvenim mrežama. Zajedno sa timom za IT&Dizajn, PR radi na vizualima koji ne samo da predstavljaju Uniju, već je čine prepoznatljivom i široj zajednici. I dok je u potrazi za idealnim dizajnom, ovaj tim aktivno kontaktira medijske partnere i gradi odnos sa njima.

U ovom timu nalaze se osobe spremne da preuzmu inicijativu i istupe pred javnost s osmehom na licu. Njihova tajna? Kreativnost koja ne poznaje granice, sposobnost da razmišljaju izvan okvira i smisle inovativne načine promocije.

Tim za korporativne i akademske odnose

CR&AR tim

Ovaj tim igra ključnu ulogu u ostvarivanju partnerstava Unije sa raznovrsnim kompanijama, državnim institucijama i organizacijama.
Njihovi zadaci uključuju kontaktiranje finansijskih i naturalnih partnera, kreiranje ponuda i komunikaciju sa potencijalnim predavačima.
Članovi CR&AR tima imaju spospobnost da s lakoćom ubede sagovornike u svoje ideje i praktično je nemoguće reći im “ne”. Njihova posvećenost i veštine u pregovaranju čine ih ključnim akterima u obezbeđivanju resursa i podrške za projekte Unije.