Prijave za organizacioni tim su otvorene

Ukoliko si kreativna osoba, ambiciozna, timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i radiš na sebi i ako misliš da si spreman da budeš deo našeg velikog tima prijavi se!
Možeš da se prijaviš za jedan od pet sektora a to su:

PR tim se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. Kreira marketing strategiju projekata, piše saopštenja za medije i komunicira sa medijskim partnerima. Zajedno sa IT timom osmišljava promotivni material i vizuelni identitet.
HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, njihovim rezultatima, vrši regrutaciju novih članova, bira delegate na projektima, kroz evaluacije se trude da poboljšaju kohezivnost organizacije. Najzanimljiviji zadatak jeste organizovanje timbildinga.
CR tim zadužen je za kreiranje strategije prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa kompanijama, državnim institucijama kako bi obezbedio sponzorstva.
IT tim je zaslužan za dizajn svih objava na društvenim mrežama, promotivnih materijala kao i sajta Unije studenata FON-a. U saradnji sa PR timom kreira vizuelni identitet organizacije i projekata.
EVENT tim planira sve aktivnosti, obezbeđuje prostor, realizuje fizičku promociju svih projekata. Izrađuje logistički plan i najaktivniji je na samom projektu.

Povezane vesti

MODA I IGRICE:

Poznati brend LYLE&SCOTT partner Humanitarnog gejming turnira Škotski brend Lyle&Scott pružio je podršku sedmom po redu „USF Gaming fair“ turniru, jedinstvenom događaju u Srbiji u okviru kog je preko trista...

Ovu godinu završavamo još jednim uspešnim projektom!

Jubilarno peto po redu Humanitarno Stand Up veče uspešno je održano 19. oktobra u pozorištu “Akademija 28”. Unija Studenata FON-a je projekat realizovala u saradnji sa humanitarnom fondacijom “Pomoć Srpskoj...

Uspešno realizovan peti po redu Humanitarni sportski turnir!

Unija studenata FON-a uspešno je realizovala peti po redu Humanitarni sportski turnir, pod pokroviteljstvom kompanije Meridian i pridružila se humanitarnoj akciji fondacije ,,Srbi za Srbe” za pomoć osmočlanoj porodici Lazarević....