Mesto održavanja: Fakultet organizacionih nauka, amfiteatar B009 i 015

Vreme održavanja:

19. i 22. maj 2018. – edukativni deo

26. maj 2018. – takmičarski deo

Organizator: Unija studenata FON-a i Case Study Club

Yard Sale je projekat edukativno-takmičarskog karaktera, održan prvi put ove 2018. godine,  koji ima za cilj da takmičarima i delegatima približi čin prodaje, da poduči efektivnim tehnikama prodaje kao i da pruži priliku da se naučene tehnike probaju kroz takmičarski deo projekta.

Projekat je rađen u saradnji sa menadžment konsalting studentskom organizacijom Case Study Club-om. Ovogodišnja tema projekta bila je ‘’Turizam u Srbiji’’, a zadatak koji su učesnici imali je da predstave investicioni potencijal jednog okruga iz Srbije koji im je dodeljen.

Projekat je sveukupno trajao 3 dana, 19. I 22. koji su bili predviđeni za edukativni deo I 26. maj koji je bio predviđen kao takmičarski deo projekta.

Ove godine, odabranih 26 takmičara je imalo priliku da prisustvuje predavanjima i radionicama na temu prodaje, koje su držali eminentni stručnjaci iz oblasti prodaje, kao i da se upoznaju sa konceptom ‘’pitch-a’’ i drugim veštinama prodaje.  

26. maja, 8 timova,  odnosno, 16 finalista je prezentovalo svoja rešenja pred stručnim žirijem koji su činili predstavnici Razvojne Agencije Srbije, studentska menadžment konsalting organizacija Case Study Club, EKO SERBIA kao i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Važnost ovog projekta uvideli su mnogi partneri koji su projekat u potpunosti i podržali. Generalni partner projekta je ‘’EKO Srbija’’, dok su podršku projektu pružili Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Razvojna Agencija Srbije.

© Copyright 2018 Unija Studenata FONa