Mesto održavanja: Fakultet organizacionih nauka, amfiteatar 015

Vreme održavanja: 15. oktobar 2018.

Organizator: Unija studenata FON-a

Već treću godinu za redom, Unija studenata FON-a organizovala je Humanitarno Stand Up veče, ovoga puta u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR).  

Za projekat održan 15. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka, u amfiteatru 015, tražila se karta više. Ove godine su se za osmeh publike svojim prepoznatljivim humorom pobrinuli poznati komičari srpske Stand Up scene: Peđa Brajović, Srđan Olman, Darko Mitrović, Srđan Slijepčević, Mariana Aranđelović i ekipa iz humorističke serije „Dnevnjak”.

Osim dobre zabave i druženja, cilj projekta je i prikupljanje potrebnih novčanih sredstava za pomoć Nacionalnom udruženju roditelja dece lečene od raka, koje čine roditelji, prijatelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje i koje od 2003. godine svakodnevno brine o deci i roditeljima na području cele Srbije.

Kombank Dvorana, Pozorište na Terazijama, Narodno pozorište i Atelje 212, kao i mnogobrojni naturalni i medijski partneri, prepoznali su značaj Humanitarne Stand Up večeri i pružili podršku ovom projektu.

© Copyright 2018 Unija Studenata FONa