Mesto održavanja: sportski tereni doma “4. april”

Vreme održavanja: 8. i 9. april 2017

Organizator: Unija studenata FON-a

Humanitarni sportski turnir je projekat na kom studenti imaju priliku da se takmiče u tri sporta: futsalu, basketu i ženskoj odbojci 3 na 3. Za učešće se plaća simbolična kotizacija, a sav prikupljen novac namenjen je u humanitarne svrhe.

Futsal ekipa broji najviše 8 članova (5 na terenu, ostale rezerve), dok basket ekipa broji najviše 5 članova (3 na terenu, ostale rezerve).

Do sada su održana dva humanitarna sportska turnira, prvi 2016. godine i drugi 2017. godine na terenima studentskog doma 4. april. Prošle godine je učestvovalo 46 ekipa, što je neverovatnih 308 učesnika. Događaj su propratili i vatreni navijači sa tribina, koji su došli da podrže kolege i daju svoj doprinos. Sav prikupljen novac je uplaćen fondaciji “Podrži život” za Anđelu Janković.

Celokupan događaj su potpomogli Chipsy, Gala, Restart baloni, PowerGym, EscapeGame, UrbanPlus advertising, Cataleya, BilijarKlub, Adrenalin escape, YouDance i Pekara Toma. Zahvaljujući našim sponzorima, sve ekipe su uživale u celodnevnom druženju uz hranu i piće, dok su za one najbolje bile obezbeđene vredne nagrade.

 

© Copyright 2018 Unija Studenata FONa