Mesto održavanja: Game Pub – TC Stadion i Fakultet organizacionih nauka 

Vreme održavanja:  9.-11. mart 2018. godine

Organizator: Unija studenata FON-a

Ove godine, drugi put za redom, Unija Studenata FON-a organizovala je Gaming Fair.

To je projekat čiji se takmičarski deo održao 9. i 10. marta 2018. godine u igraonici Game Pub, gde je preko 140 takmičara bilo u prilici da se oproba u svojim gejmerskim veštinama u video igrama kao što su: LoL, PES2k18, CS:GO i CS 1.6.

Kako je ovo najveći humanitarni gejming turnir, i ove godine je prikupio pažnju brojnih takmičara, dok je sav novac od kotizacija i donacija uplaćen fondaciji za lečenje Sanje Jelisijević (2012), devojčici kojoj je dijagnostikovan redak oblik karcinoma pluća.

Ove godine, uveden je poseban deo projekta i koji je namenjen svim ljubiteljima preduzetništva, softverskim inženjerima, ujedno svim mladim sposobnim ljudima, koji su željni znanja, iskustva i koji su u potrazi za novim prilikama koje današnjica pruža. 11. marta ove godine, održao se sajam gejming industrije na Fakultetu organizacionih nauka, gde su svi prisutni bili u prilici da saznaju nešto novo i raspitaju se o svim potencijalima i poslovnim mogućnostima kod kompanija kao što su: Ubisoft, Asus, Mozzart i brojni drugi.

Posebno se zahvaljujemo našem organizacionom timu koji je brojao preko 75 ljudi, koji su danonoćno radili kako bi ovaj projekat dobio svoj pun sjaj, kao i našim generalnim sponzorima: Ubisoft-u, Asus-u, Game Pub-u, prijateljima projekta, medijskim sponzorima, posetiocima, kao i mnogim drugim ljudima koji su podržali projekta i dali svoj doprinos njemu.

© Copyright 2018 Unija Studenata FONa