Mesto održavanja: Fakultet organizacionih nauka, Jove Ilića 154, Beograd

Vreme održavanja: 1. novembar 2016. godine

Organizator: Unija studenata FON-a

Tribina na temu društvene odgovornosti mladih održana je u utorak, 1. novembra 2016. na Fakultetu organizacionih nauka. Učesnici tribine su bili Boško Ćirković Škabo, član grupe Beogradski sindikat i Mladen Đurić, profesor Fakulteta organizacionih nauka. Oni su se potrudlii da daju odgovore na naša pitanja i da na što realniji način predstave trenutno stanje u društvu.


Danas se susrećemo sa mnogo problema u čitavom društvu, a sa malo onih koji rade nešto kako bi ih rešili. Kao jedan do problema prepoznajemo nedovoljno razvijenu svest mladih o društvenoj odgovornosti, razumevanju i negovanju iste u našoj kulturi. Društveno odgovorno poslovanje postaje trend, tako da treba raditi na edukaciji mladih, promovisanju pravih vrednosti i podsticanju da kroz svoje aktivnosti na neki način doprinose dobrobiti celog društva.


Grupa Beogradski sindikat je jedna od retkih koja kroz svoje pesme pokušava da podigne svest o tome koji sve problemi postoje u društvu, trude se da mladim ljudima, koji predstavljaju većinski deo njihove publike, otvore oči i usmere ih na pravi put.

© Copyright 2018 Unija Studenata FONa