Prijave za organizacioni tim su otvorene

Ukoliko si kreativna osoba, ambiciozna, timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i radiš na sebi i ako misliš da si spreman da budeš deo našeg velikog tima prijavi se!
Možeš da se prijaviš za jedan od pet sektora a to su:

PR tim se krije iza svih profila na društvenim mrežama Unije studenata FON-a. Kreira marketing strategiju projekata, piše saopštenja za medije i komunicira sa medijskim partnerima. Zajedno sa IT timom osmišljava promotivni material i vizuelni identitet.
HR tim vodi računa o ljudima u organizaciji, njihovim rezultatima, vrši regrutaciju novih članova, bira delegate na projektima, kroz evaluacije se trude da poboljšaju kohezivnost organizacije. Najzanimljiviji zadatak jeste organizovanje timbildinga.
CR tim zadužen je za kreiranje strategije prikupljanja sredstava za realizaciju projekata, komunicira sa kompanijama, državnim institucijama kako bi obezbedio sponzorstva.
IT tim je zaslužan za dizajn svih objava na društvenim mrežama, promotivnih materijala kao i sajta Unije studenata FON-a. U saradnji sa PR timom kreira vizuelni identitet organizacije i projekata.
EVENT tim planira sve aktivnosti, obezbeđuje prostor, realizuje fizičku promociju svih projekata. Izrađuje logistički plan i najaktivniji je na samom projektu.

Povezane vesti

Održana završna skupština 2019/20

Zvanično smo priveli kraju školsku 2019/2020 godinu u Uniji studenata FON-a!U sredu 14. oktobra održana je Završna skupština organizacije na kojoj smo sumirali celu prethodnu godinu i izabrali novi Upravni...

Uspešno realizovan četvrti po redu USF Gaming fair

Unija studenata Fon-a je ove godine uspešno realizovala četvrti po redu USF Gaming Fair. Od 6. do 8. marta učesnici su imali priliku da budu deo kako takmičarskog, tako i...

Prijave za četvrti po redu USF Gaming fair!

Unija studenata FON-a realizuje četvrti po redu USF GAMING FAIR. Humanitarni gejming turnir održaće se 6. i 7. marta u Game Pub-u na Banovom brdu, a Sajam gejming industrije 8....