Prijava za članstvo u Uniji studenata FON-a

Ukoliko si kreativna osoba i timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i napreduješ i ako smatraš da baš ti zaslužuješ mesto u našem timu prijavi se! Možeš da se prijaviš za jedan od 5 timova:

  • PR – tim za odnose sa javnošću
  • IT – tim za informacione tehnologije
  • HR – tim za međuljudske odnose
  • ЕVENT – tim za logistiku
  • CR – tim za korporativne odnose

PR tim je zadužen za vođenje naloga na društvenim mrežama, komunikaciju sa medijima i osmišljavanje vizuelnog identiteta tokom čitave godine.
IT tim je zadužen za izradu svih objava, materijala i vizuelnog identiteta Unije kao i za održavanje sajta organizacije.
HR tim je zadužen za regrutaciju novih članova, evaluacije, održavanje kohezivnosti organizacije i osmišljavanje produktivnih i zanimljivih timbildinga.
EVENT tim obezbeđuje prostor za realizaciju projekta, izrađuje logistički plan i realizuje fizičku promociju.
CR tim je zadužen za komunikaciju sa partnerima i prijateljima projekata, kao i za obezbeđivanje finansijskih i naturalnih sponozorstava.

Prijave su otvorene do 29. oktobra, čekamo te!

Povezane vesti

Uspešno realizovan FON Quiz vol.3

Nakon jednogodišnje pauze, na Fakultetu organizacionih nauka održan je treći Fon Quiz! U saradnji sa organizacijom „Pabkviz.rs“, kroz takmičarski duh i sjajnu atmosferu učesnici ovogodišnjeg kviza su se takmičili u...

Interni projekat “Behind the Content-BTC”

Tokom vikenda 14. i 15. decembra održan je Interni projekat „Behind the Content – BTC“. Naši članovi su imali priliku da razvijaju svoje ideje, kreativnost i snalažljivost, kao i da...

Prijave za treći po redu FON Quiz su otvorene!

Unija studenata FON-a u saradnji sa organizacijom Pabkviz.rs organizuje, treći po redu, Fon Quiz koji će se održati 17. decembra na Fakultetu organizacionih nauka. Fon Quiz je jedan od najveselijih...