Prijava za članstvo u Uniji studenata FON-a

Ukoliko si kreativna osoba i timski igrač, ako želiš da se usavršavaš i napreduješ i ako smatraš da baš ti zaslužuješ mesto u našem timu prijavi se! Možeš da se prijaviš za jedan od 5 timova:

  • PR – tim za odnose sa javnošću
  • IT – tim za informacione tehnologije
  • HR – tim za međuljudske odnose
  • ЕVENT – tim za logistiku
  • CR – tim za korporativne odnose

PR tim je zadužen za vođenje naloga na društvenim mrežama, komunikaciju sa medijima i osmišljavanje vizuelnog identiteta tokom čitave godine.
IT tim je zadužen za izradu svih objava, materijala i vizuelnog identiteta Unije kao i za održavanje sajta organizacije.
HR tim je zadužen za regrutaciju novih članova, evaluacije, održavanje kohezivnosti organizacije i osmišljavanje produktivnih i zanimljivih timbildinga.
EVENT tim obezbeđuje prostor za realizaciju projekta, izrađuje logistički plan i realizuje fizičku promociju.
CR tim je zadužen za komunikaciju sa partnerima i prijateljima projekata, kao i za obezbeđivanje finansijskih i naturalnih sponozorstava.

Prijave su otvorene do 29. oktobra, čekamo te!

Povezane vesti

Uspešno realizovan četvrti po redu USF Gaming fair

Unija studenata Fon-a je ove godine uspešno realizovala četvrti po redu USF Gaming Fair. Od 6. do 8. marta učesnici su imali priliku da budu deo kako takmičarskog, tako i...

Prijave za četvrti po redu USF Gaming fair!

Unija studenata FON-a realizuje četvrti po redu USF GAMING FAIR. Humanitarni gejming turnir održaće se 6. i 7. marta u Game Pub-u na Banovom brdu, a Sajam gejming industrije 8....

Uspešno realizovan FON Quiz vol.3

Nakon jednogodišnje pauze, na Fakultetu organizacionih nauka održan je treći Fon Quiz! U saradnji sa organizacijom „Pabkviz.rs“, kroz takmičarski duh i sjajnu atmosferu učesnici ovogodišnjeg kviza su se takmičili u...